🧠 bak

Vi er Nass og Ball

Hei alle lyttere! Ha det bra!

Vi er Nass og Ball, to middelmådige herrer med høyt selvbilde og lav profil. Det er et godt utgangspunkt for å utfordre en av de mest kunnskapstunge og selvhøytidelige bransjene i verden - og Norge. Eller er det? Vi begynte å finne frem til alternative sannheter, lage sketsjer og musikk allerede på barneskolen, eller var det ungdomsskolen?

Uansett, vi sluttet aldri, noe omgivelsene våre aldri tilga oss. Så nå sitter vi her da, med mengder av svar, mange interessante fakta fra hele verden og en del lystige toner fra egne instrumenter - som ingen har bedt om. Greit nok.

Allmenne 
Helseplager—  

Vi gir deg svarene du ikke ellers får  kanskje fordi du ikke har turt å spørre. Eller kanskje fordi du ikke har lurt på akkurat disse spørsmålene. Men uansett, svarene får du her! Ryddig servert, med ganske god muntlig diksjon og uttale, og med gode pedagogiske avbrekk for øke læringen. Ta gjerne notater, det er flaut å sitte der som et spørsmålstegn i sosiale settinger.

Vi oppsummerer de vanligste plagene og sykdommene enkelt Vi tar oss bryet med å gå bakenfor de lettvinte forklaringsmodellene og gir heller nordmenn den egentlige sannheten om det som plager oss. Vi kan love at de fleste vil blir overrasket over hvordan ting egentlig henger sammen. Hva er det egentlig, hvor kommer det fra, hvem har det, hvordan bli kvitt det? Alt dette tar vi sikte på å gi deg svar på, hver gang.

Vi har kjente gjester i hver episode
Alle nordmenn lider av allmenne helseplager. Kjente som ukjente. Vi får de kjente til å stå frem med sine pinlige lidelser, hvis vi får tid. Programmene er begrenset til maksimum 17 minutter per episode (dette har med en forordning i helseregulativet om tilgjengelighet i offentligheten å gjøre) og veldig ofte har vi så mye interessant informasjon å dele med våre lyttere, at gjestene våre må gå slukøret og tomhendte herfra. Men fortvil ikke, er de kjendiser og har noen lidelser, dukker de nok opp et annet sted hvor du kan få høre de rørende historiene deres. Yeah right.

Vi produserer en Podcast med egenprodusert musikk!
Podcaster er idag stort sett fryktelig lange og fulle av monotont preik. Allmenne Helseplager gjør det litt hyggeligere å vandre rundt i depresjon og kroppslig forfall med sine korte innfall og audio-illustrative innslag. Alle temaer er forsøkt strukturert opp på en lettfattelig måte slik at de med høyere utdannelse og lang fartstid i administrasjon, ledelse og byråkrati også skal få med seg det viktigste.

Men viktigst: Tung medisinsk kunnskap og lang klinisk erfaring
…er vi totalt blottet for. Du finner absolutt ingen slik kompetanse her - overhodet. (Så ikke følg rådene vi gir om du skulle være i tvil.) Men vi har funnet frem til årsaker og kurer som ingen andre. Dessuten lager vi som nevnt vår egen musikk og det må da være godt for noe? Lytt og anbefal gjerne videre.